Back From Jeju
Tuesday, July 3, 2012 | 8:16 PM | 4 comment


Assalamualaikum ,  Annyeong ! :D kelip mate macam ze:a sikit .. ;) akhirnye hajat nisa nak buat blog termakbol jugak  . sebenarnye dari tahun lepas lagi nak buat blog tapi mcm asdfghjkl . -_- nisa prnh jugak buat blog 2 kali tahun lepas , 2 kali tahun ni tapi nisa delete sebab salah code pastuh macam-2 masalah berlaku . -_-.okay ketepikan cerita tuh . so , nisa agak excited nak tulis pasal entry ni .. tak tahu kenape excited sangat .. maybe ni post pertama nisa kot takpun gambar yang nisa share ohsem sangat ! hahaha molla ~  im still new here . so , please be nice with me .. :D

hari ni nisa demam so duduk dlam bilik like a boss . bile dah duduk like a boss , mestilah tak wat pape kan  .. nisa keluar bilik pun sebab nak gi makan and buat keje sikit pastu masuk bilik continue lagi .. hahaha . anak jenis ape la nie . pemalas sungguh ! kalah orng laki .. -joke-  takdelah smpai camtu .. tu dah terok sangat ..

mase duduk dalam bilik nisa pun bukak la tumblr ..  saje nak update sebab lame sangat tak update . pas2 mase tengah scroll ke bawah nampak la inspirit dalam tumblr semua kecoh pasal si SungYeol tuhh .. nisa nmpk name SungYeol dari ats ke bawah ! hebat , hebat ! *nampak benar la tipunye* pastu nisa terjumpe la status ni dlam tumblr :

 saya ,  inspirit meminta maaf jikalau exotics diluar sane bengang dgn inspirit . kami  memang nakal macam Infinite jugak . hahahah :P -joke- maafkan kami . -bows-

*harap exotics tak bengang ngan mnde nieh . wokay wokay ? watlek sudah .. *
bile nampak je status nie , nisa pun ape lagi transform jadi stalker la sekejap . hahaha -joke- 
nisa terlupe harinie Infinite dah balik Korea . bile artist kpop balik korea , mstilah fans tangkap gmbar kat airport  kan . nisa ape lagi . cepat-2 bukak facebook nak tengok gambar drng  . bile tengok gmbr Sunggyu , Woohyun , Dongwoo , Hoya , L ngan SungJong nisa tgk cam biase je . topi , sunglasses , t-shirt , brg etc .. cam biase lah .. cam biase .. 

nisa terlpe plak pasal si SungYeol ni mse tgk gmbr L . L suke wat nisa lalai .. bahaye ~ bahaye ~ mase tekan next utk gmbr SungYeol tuh , ASDFGHJKLKKJHSGUD *smashing the keyboard* barulah nisa fham kenape lah si SungYeol tu famous sangat .. Rupe-2 nye dia pakai baju sexy sangat kt airport . Si Won yang sexy pun tak prnh pakai baju tu kat airport . orang laen tak pernah cube fashion tu selain dia ! Ohmai Yeolie ~ I know you have shexy body ~ but dont show it to everyone -fangirling- 
sorry nisa dah start merapu ._. hehehe . ignore part tu .. sambung cite balik .. rupe-2 nye si SungYeol tu pakai  ...


Inspirit , wake up !!! Bathrobe tu !! XD SungYeol , SungYeol ... ish ish ish ish .. seriously , nisa menjerit + ketawa tengok gmbr dia .  OHMAIGAWD YEOLIE ! what on earth are you wearing at an airport ?! xD sakit perut nisa ketawa .. tahu dah dia baru balik dripd Jeju Island takkan lah terlupe bawa baju ? okay . baju paling ohsem yg pernah dipakai oleh Yeolie xD dia boleh menang award  " Fashion King At Airport " XD kay kay .. berhenti gelak .. sian Yeolie ... maybe baju dia hilang kat sane kot .. sape tahu kan ? ohh ! takpun drng maen game lepas tuh dia kalah and then kene dende pakai bathrobe ! yang ni cam logic sikit daripada kena curi tuh .  sian dia kene pakai bathrobe ..

LeaderGyu yang kat belakang pun gelak tengok Yeolie nie xD

kite tunggu jelah explanation dripd manager-2 dorang .  Infinite sememang-nye satu group yang unik ! sebab tu la nisa minat gile kat drng :)  ade saje keje pelik yang drng nak buat .. tak takot ngan manager ke ape drng nieh . manager drng pun ohseemmm !! kay Infinite daebak ! Don't worry Yeolie . Inspirit like your style even though .... it's too funny XD Yang ni je nisa nak cite harinie .. so , assalamualaikum , annyeong ~