#getwellsoongongchan
Monday, July 23, 2012 | 3:45 PM | 0 comment

HunHan :D

Woot woot ~ Assalamualaikum and annyeong eveybodeh ! :D dah brpe bulan minggu nisa tak update blog ni .. bukan tak nak update , tapi nisa busy .. *mate letak dibahu mate ke atas* sebenarnye nisa menghilangkan diri pergi Montreal . kakak ajak pergi sane sbb sblm balik Malaysia dia nak beli brng-2 bawak balik .. maklum lah brng kat sini murah so , dia nk gi borong satu shopping mall tuh .. last-2 dia cume beli seluar dengan kasut je .. -.- tembak kang baru tahu . due bnde jeh ! wat letuh je kiteorng pusing satu shopping mall tuh .. erghh ..  

btw , harinie dah masuk hari yang ke-5 nisa puase kat sini .. :D Canada start awal sikit dri Malaysia .. untunglah orang Malaysia puase lmbt .. //jealous// sebelum puase rase happy sangat sebab excited nak puase tapi bile tgk jadual puase kat sini .. -.- pergh terbaek ! berbuke pukul 8 lebih ..(xox) I'm dying !! lambat sngt time berbuke tsk !(TT3TT) disebabkan nisa puase time summer holidays , nisa pun jadi owl . sahurkan pukul 2 kan so nisa pun stay up all night la .. pastuh mate pun ade rupe macam Kungfu Panda Tao .. hehehe .. :3 tapi kalau nisa puase kat sekolah nisa rase nisa tak larat ohh ... rehat 3 kali , so bile rehat kene nyorokkan diri dlam gym takpun tandas .. tapi takpe ! i'm strong ! stronger than grandpagyu .. hewhewhew .. :P 



ckp pasal grandpagyu , nisa curious sgt ngan mate kecik dia tu ! mate dia kan sepet macam orng takde mate .. ayat kejam ! maksud nisa , mate dia tuh kecik sngt ... macam mane dia tgk bnde sekeliling dia ek ? dia tgk same mcm kite ke tak ? sape tahu tolang bagitahu nisa tau ! nisa curios sgt . curiousity will never let me go oh oh ~  

back to the topic ! *ignore cerite atas* sebenarnye nisa nk cerite pasal Gongchan yang comel ni .. :3 mesti BANA(s) dah tahu kan pasal Gongchan nak buat surgery untuk remove buah pingang dia kan ? seriously , kesiannye dia ~ :'( poor Gongchan ..  rase nak nangis bile bace article psal dia .. sobs sobs .. dia baru 19 tahun kan ? mude kot tapi dah kene buang buah pinggang dia .. hmmm .. nisa nak derme satu buah pinggang nisa untk dia boleh tak ? :( tapi dia ni tabah ah ! nisa respect gile dia ! Anyways , Selamat Berpuasa ! :D

#Getwellsoongongchan

P/S:sape nak bace pasal dia , click SINI .