2 more days left !
Tuesday, August 28, 2012 | 2:56 PM | 0 comment


Ayyo waddup everybody . ^^ korang semua raye camne ? best / meriah tak ? bagi nisa raya kat sni meriah sngt walaupun tk rmai orng islam kt sni ! duit raya pun dpat bnyk . hmm , tpikan takdelah bnyk sngt . skit je sebenarnye tpi klau convert ke RM mmg kaya lah nisa  :D mase malam raye tu kiteorng ade buat jamuan kt rumah nisa . lpas tu kiteorng main mercun .  KE-BAM ! KE-BOM ! bunyinya tpi tk dngr pun bunyi siren polis nk dtng rumah XP kt sni klau kite main mercun , dorang tak kesah pun o.o

by the wayy , haritu kiteorng cross border pergi U.S sbb kakak nisa nak balik msia dh . time kiteorng jejalan kt New Hampshire , jmpelah satu kedai tu jual mercun je . drng tak jual bnde lain except mercun . kedai tu besar pulak tuh o.o dhlah buy 1 free 1 pulak tuh ! memang best ah . tak tahu nak pilih yang mne satu . rambang mate . ayah nisa dh nk beli tpi tak jadi sbb tkut time nk balik canada nnty kastam rampas pastu kne buat spot check etc. so , kiteorng pun tak belilah . ayah nisa frust sbb tk dpat beli . patutnye kiteorng yg frust , bkan dia xD takpe ! tunggu orng kastam ! nanti bile kiteorng pergi rumah kawan ayh nisa kt boston , kiteorng boom sane pulak . tunggu mase je !

aww HunHan so cute >.<

anyways , nisa tak caye sesuatu ! 2 hari lagi ! nak naik sklh . tsk ! rase mlas sngt nk pergi sklh . actually bkan malas je , takut , gementar semua ade . seriously , not in mood for school ! =_= mase berlalu cepat sangat ! serious ckap . pejam celik pejam celik dh 6 bulan nisa ddk sni . nisa rase cm bru seminggu nisa ddk sni o_o tak sangke sklh pun dh nk masuk new semester . and nisa nak msuk form 2 dh ! omgee . i miss my UPSR candidates damn muchie . ahh ! how i wish i can turn back time .

99% - I'm not ready for school                                               1% - Yes , i'm ready for school :)

continue cerite ~ dhla nisa pling takut sekali time english . seriously , tak tahu nape ._. nk kate ckgu garang , tak garang pun .  aigooo . appa , let's go back to our country . i love you , school ! i hate you , school ! ergh , what should i do ? pindah sklh msuk #SMKPOP ? lol nnty Cikgu Dongwoo ajar Inspirit spell scorpion dlam engrish ngan rap OMG OMG ! lpas tu Cikgu Myungsoo ajar math . ahh . *melts* kalau camtu , gerenti nisa boleh score 100% dlam math ! Cikgu Namu jadi cikgu memasak . kyaaa ! *fangirling* tapi time Cikgu Namu ajar , jgan smpai terpotong jari sendiri sudah xD and then Cikgu Hoya ajar menari . perghh ! hot nya sklh #SMKPOP ni . gerenti ramai orng yg masuk sklh ni klau betul-2 wujud . AND nisa mesti jadi pelajar sekolah tuh ! >,< okaylah . smpai sni jelah nisa cite okay . anyyeong ! :D have a niceu greteu day . #OhMyEnglish xD

Labels: