I Love You Seyong !
Tuesday, September 4, 2012 | 1:30 PM | 0 comment


Assalamualaikum and annyeong chingu :) harini nisa cuti smpai hari selase ni . hohoho . jgan jealous :P anyways nisa dh form 2 kat sni ._. yeay ! omg same umur dngn Jannah daaa . bgi high-5 skit spe yg umur dia 14 tahun ! xD tpi kalau amik test mesti  fail sbb nisa tkde basic form 1 . ye la kan , nisa pindah sni bulan 3 lpas tu sklh kt sni habes bulan 7 so dpat bljr skit je ._. tu pun nisa hentam time amik exam untuk akhir tahun tpi still lulus . hehee ~ :D yeah sy kan bdak pndai . lpas habes UPSR terus pindah sni xD *letak tangan dibahu mate ke atas* pandai la sangatkan -.-

tahun ni first day of school kan , sangat awesome :'> kiteorng ade kawan baru ! :D ade kawan baru pun selak . ehhh , mestilah ! nisa ni tak pndai sngt nk buat kawan dngn drng ni . okay hari pertame sklh kat sni , ade sorang budak laki tu tegur kiteorng . dia tnye kiteorng ni bdak AFS ke tak lpas tu kiteorng ckap tak . kkak nisa borak-2 la ngan dia rupe-2nye dia bdak Italy transfer ke sini under AFS . umur dia same ngan kkak nisa (17) so , dia mmg same klas ngan kkak nisa ah . bile dpat tahu dia sme klas ngan kkak nisa , nisa yg selak tak tahu nape ._. handsome tak ? bagi nisa so-so je . tkdelah handsome mane . handsome lagi myungie aku tuh . lol .


 ingt tak seyong yg nisa prnh cite tu ? tahun ni kan dia ajar nisa bhse korea omg asdfghjklk happy nyaaaa ~~ dia ajar nisa bhse korea sbb dia ternmpk nisa bawak file Infinite and buku comel mase rehat . dia ckap dngn nisa yg dia nk tgk buku tu . nisa pun kate tngklah . lpas dia check dia terkejut nisa bljr bhse korea xD dia kate lah yg dia boleh ajar nisa bhse korea :> tak sangke tahun ni lagi awwsome dri tahun lpas .  anyways , dia pun minat kpop tpi dia tak minat boys group :< dia minat girls group je .. second day of school tu dia tnyelah nisa minat tak girls group . nisa ckaplah yg nisa tak minat sngt dngn girls group . tpi dia still tnye nisa minat group yg mane satu . nisa pun ckap :.

nisa : mybe apink .. but i think u don't knw them . 
seyong : i knw them ! kinda pretty . i like girls group but not the boys group . the boys kinda fake. 
omg kinda fake ?! //flip le table// sobz sobz . how dare you ! >3< but whatever ~ i don't care :D akhirnye ade jugak geng kpop kat sni omg :'> I LOVE SEYONG ! walaupun baru kenal , kite dh acting mcm best friend . sobzz . best friend la sngt  . hewhew . cam kawan biase je . 


btw , untuk class ERC ( Ethics Religion Culture ) nisa kne ddk sblh bdak lelaki yg mulut nya seribu -.- time erc cikgu nisa yg tetapkan tmpt ddk kiteorng . tak suke nyaa ! nisa nk dduk seblh seyong . dpan nisa jade ngan randon . nisa ddk dngn mathieu and blakang nisa alex ngan jonathan  . HO-MY-GYU . budak laki tu suke sngt menyampuk ape ckgu ckap asdfghjkl nisa boleh jdi gile -.- nisa nk tukar tmpt ddk tpi tak dpat . tsk ! reda jelah kan . nk buat macam mne lagi .. puihh ! okaylah . smpai sni je nisa cerite . see ya later ! byeom ! ^^

Labels: , , ,