가지마 ~
Sunday, October 14, 2012 | 5:09 PM | 1 comment



Oh , she's back ! she's back ! she's back ! she's back ~!!

Hahaha :D Assalamualaikum , bulan ni bnyk gile assignment nisa kne buat /sigh/ tolong la nisa buat assignment tu ! seriously , nisa tkde idea nk buat ape /blank/  lagi-2 utk erc n my ' scary story ' for english . eh , silap patutnye ' engrish ' haha ! cite hantu pun nisa tak berani nk tgk , ni ade hati nk buat scary story . bukan nisa tak berani tgk, nisa boleh je tgk cite tu tpi mlm nnti tk blh tido . wahaha ! walaupun nisa try nk bayangkan muke myungie tpi otak nisa tak abes-2 fikir psal ghost tu . tsk ! #sadfact okay . untunglah orng yg blh tgk cite hantu . i envy you ! huhuu ~ ㅠㅠ mmg fail la gituhkan nk buat cite nisa tuh  .

anyways ! time kiteorng (nisa kakak and adik) turun bas tdi , pakcik bus tu ckap something kt adik nisa dlam french .bile pakcik tu ckap smthng dlam french , kiteorng slalu pura-2 fham . padahal tak fham pape pun -_- so , kiteorng  dgr jelah ape yg dia ckap . bile adik nisa turun je dri bus tu , dia terus gelak " MUAHAHA ! TAK FAHAM ! "kuat-2 ! nisa terkejut gile dia buat cmtu .  semua orng dlam bus (termasuk pakcik bus) tu pndng terkejut kt dia ..  mygyu sopan sngt dia gelak kan -,- buat malu je . tpi mmg daebak lah ! nisa jalan kt belakang dia tak abis-2 gelak . sakit perut nisa gelak sebab dia . nasib baiklah dia takde crush kt sni . klau tak ,  crush dia mesti terkejut XD nisa dgn kakak nisa pun bgi ' ceramah ' kt dia . tpi dia tak layan . pft . bertuah pnye bdak . keesokan harini nye bile kiteorng naik bas kan , smue orng pndng bile nmpk dia . kannnn , dh kne  -_-


actually nisa baru hbes amik exam untuk french and guess what ? nisa dpat 96% /menangis kegembiraan/ /menari lagu paradise/ for the first time nisa dpat markah tinggi camtu wahhh ! tak lame lagi ni , nisa pndai la bhse french ni . /joke/ muahahah :P blh nisa ajar korng bhse french kan . yepie ! tak sabit ajar orng . mcmlah ade orng nk bljr dgn nisa . perasan sorng ! puih ! timetable nisa tahun ni mmg awesome . setiap hari nisa ade french , english and math class . and waktu french tu setiap pagi  PLUS ! nisa ade extra french class stiap monday ./sigh/ i'm lovin it wohoo ! :D

sbenarnye ade smtng tak best berlaku kt sklh nisa . bdak-2 lelaki sec 4 + sec 5 mengintai kakak nisa nk solat . ade sorng bdak tu gelak tgk kakak nisa pkai terlekung . takpe , tunggu la balasan kau satu hri nnti ! actually , ni kali ke-2 kakak nisa kne cm ni . tpi nisa tkde kt situ ! (untk kes 1 n kes2) jdi hot issue dkat slkh nisa . so , Mr.Cassey decided that we have a new rule .  terkejut nisa dgr rule baru tuh . nk tahu ape ? ' kalau ade orng mengintai kiteorng solat , dia kne suspended ! ' klau dh kne suspended , keesokkan hari nye dia tkleh dtng sklh + ade bad record la . tpi nseb baek dh kes tu dh selesai .  nisa hrp sngt drng tkkn buat lgi cmtu . klau nk tgk care kiteorng solat, prgi google lah ! jgan la nk mengintai kiteorng solat . tahu dh kiteorng punye agama nisa special . haih ! -.- 


nisa ade bad news nk bgitahu . Seyeon a.k.a Beth tu kan , dia kan nk balik korea dh ! HOMYGYU ASDFGHJKL nisa nk menangis time dia ckp cmtu tpi nisa tahan jelah . tkkan nk nangis dpn dia kot . malu I . hahaha :P  ㅠㅠ nisa kenal dia tk smpai setahun pun , baru 7 bulan .  ni smue sbb politic kt sni lah . klau Quebecois tak menang , msti kilang ayh dia keje tu still bkk . tpi nisa harap ade bdak baru pulak msuk ! mcm dri japan / korea . hehehe :3 baru lh best ! ade kwan dri asia wakaka ! :P klau tkde bdak baru masuk , nisa tkde kwan lah kt sklh . hadoi .. bak kate P.Ramlee ' dugaan ~~ ' hahaha x)

btw , hari ni birthday Jelo , Donghae kan ? #HAPPYBDAYBABYZELO ! and #HappyUriFishyDay ! May god bless you :D I will love you forever . wahaha :B

Labels: , , ,