KPOP ? JPOP ?
Tuesday, November 13, 2012 | 6:53 PM | 3 comment

my romeo XD
Assalamualaikum people ! b1a4 keluar kan lgu baru , nisa pun focus ke drng je . Baro nmpk handsome sngt ! i mean knape semua orng handsome sngt dlam lagu tu ? and drng nmpk mature gile . sobss ;___; tak sabar nk tgk drng pnye comeback nnti kyaaa ~ mesti awesome sngt ! ahhh ! sebelum nisa lupe ,  congratulation tu Granpagyu sbb dia dh debut as solo sobs sobs kay nisa tahu nisa wish lmbt sngt . al - maklum lh tkde mase nk update blog :P tpi tak sangka Granpagyu dh debut as solo kn ! famous lh lpas dia ni . lpas tu tak lme lgi Infinite - H pulak debut . bile abe myungie nk debut as solo ni ? nisa pun nk dia debut as solo xD cube bayangkan myungie debut as solo . 

anyways , krng dh tgk SungGyu - Another Me 60sec teaser ?! FTW ! Myungie handsome nya dlam teaser tu . nisa nk tgk muke Gyugyu dlam teaser tu , tpi orng lain pulak yg ganti . tak pelah , myungie pun myungie jelah . ahh ~  HOMYGYU XD kay . akhirnya ! hari yg nisa fikir kn selama ni dh tibe .. nisa dh agak dh hari ni akan dtng sbb asian artists is hot kay . so haters , please shut up . btw , nk tahu hari ni hari ape ? harini hari #888dayswithINFINITE ! aww tak sangka dh 888 days since drng debut . cpat nye mase berlalu >,< rase mcm drng tu baru debut 2 bulan lpas ..




btw continue cerita nisa . actually , psal hari yg nisa duk fikirkan tu adlh hari nisa start minat JPOP  ._.  please cheer for me people xD  nisa dh agak dh yg hri ni akn dtng sbb kebnykkn kpopers minat JPOP jugak kan ? nisa tak tahu lh betul ke tak fact tu main teke je . muahewhew :3 actually nisa baru habes tgk cerita Sprout . so , nisa minat sbb nisa tgk cerite tu ! salah kn cerite tu sbb nisa minat drng  ~ ㅠㅅㅠ nisa tahu cerita tu cerite lame tpi dh addicted nk buat cmne kn . lgi pun cerite tu mmg interesting ! smlm (ahad) nisa bkk dramacrazy.net nk tgk drama What Is Mom tpi nisa tertarik dgn border Sprout yg comel lgi cantik tu . hehe .  actually , nisa tekan border tu sbb mamat dlam gmbr tu comel + handsome sngt . well , nisa tgk drama ade mamat handsome je . klau tak jgan hrp lh nisa nk tgk wahaha XD /joke/

serious nisa ckp mamat yg berlakon dlam cite tu handsome . actually makin lame nisa tgk dia makin handsome pulak dia ._. gatal bebenar nisa ni kan ~ hehe . fan girl mmg cmtu . curang aje dgn bias . hahaha :P so bile dh jdi mcm tu ape lagi , google lh psal dia .  rupe2 nye mamat yg berlakon dlm cerite tu member Hey Say Jump ! homygyu ! Yuki Chinen berlakon dlam cerita tu OMG ASDFNEUJYWSF WAKE UP PEOPLE ! WAKE UP !! i don't notice his face at all !! ㅇㅁㅇ maksud nisa , comel gile dia ! nisa tak persan pun dia selame ni ! WA YE SO CUTE ?! >,< makin bertambah lh bias nisa lpas ni . hadoii nnti bias list cepat rosak ㅠㅅㅠ ASIAN PEOPLE ALWAYS RUINED MY BIAS LIST ! /flip le table/
tpi cerite sprout tu mmg best smpai menangis nisa tgk cerite tu walaupun happy ending . kay nisa tahu nisa pelik -.- patut nye happy ending , orng gembire tpi nisa nangis haha nisa tak tahu la krng suke ke tak , tpi klau krng tak tgk lagi drama tu prgi lh tgk ! mmg awesome ! nisa suke smpai gile cerite tu XD

sexy myungie *-*
hri ahad lpas , nisa ade buat jamuan good bye untk Antonio tpi dia tak dtng =_=  kiteorng bengang sngt dgn dia sbb dia tk dtng ! Se-Yeon lgi lh , marah sngt dkt dia sbb tu idea dia yg nk buat surprise party tu . anyways , mak Se-Yoen buat kn kiteorng bulgogi ! OMG ~ nisa nk sngt mkn tpi bile nisa tyne dia beli daging tu kt mne dia kte dkt korean grocery shop ASDFGHKL tu daging tak halal ~ ㅠㅅㅠ omg mmg sedih sbb tak dpat makan . mak nisa kte nisa mcm orng putus cinte sbb tak dpt makan daging tu XD haish ingtkan tak leh prgi korea blh makan  masakan mak Se-Yeon masak tpi harapan tak tercapai ;__; tnggu jelah rezeki next time .
and lastly, tlng doakn untk nisa dpat result elok blh ? nisa kne amik result untuk Term 1 hari khamis ni tpi takut lh . perasaan nisa ni cm nk prgi amik result UPSR -_- /sigh/ tpi UPSR takde lh seram sngt mcm SPM tu . okay lh gtg now . Annyeong ~ ^^

P/S : spe tahu lgu hey say jump yg best , tlng bgitahu nisa blh ? sbb nisa nk sngt dgr lgu drng !


Labels: , , , ,