Hot Winter
Monday, December 10, 2012 | 4:11 PM | 4 comment


Assalamualaikum people ~i'm back with new skin . ^^ cantik tak ? *perasan sorang* letih edit blog ni ~.~ nisa tukar skin sbb skin sblm tu nisa tak tahu nak edit mcm mne :$ code tu buat nisa confuse ~ by the way , nisa dpat tahu yang bitubi a.k.a btob exo-m dgan super junior-m dah smpai malaysia ..  semalam . Welcome To Malaysia Oppa(s) ! ^^ nisa dkat sni hanya mampu menyambut kedatang dorang dgan tweet and tulis entry ni je . nisa nk sngt jumpe Peniel , SungJae , Luhan and Kris with his Alpaca . hahaha xD mesti comel je tegok Kris dgan Alpaca dia x) tadi nisa tngok gmbr dia kt malaysia ni , dia pegang dino pulak bukan alpaca .   haih kris , tu anak kedua kah ? kau suke anak patung ke kris ? nnti biar aku belikan toyrus untuk kau ye . amik la semua anak patung yg kau nk XD

Peniel comel sangat ;A;
anyways , nisa terbace satu post ni , yang dorang (exo-m) makan tempoyak untk lunch . nisa tak tahu lh betul ke tak , tapi tempoyak untk foreigner ? mygyu ~ i cannot imagine that XD nisa sndiri tak boleh nak telan tempoyak tapi exo-m boleh ? daebak lah ! exo-m , ddk malaysia jelah tak payah balik korea / china sbb korang ni tekak melayu . lpas tu psal btob punye manager tu asdfghjkl seriously , nisa terkejut bile dpat tahu yang parents manager dorang tu ddk malaysia . oh , bangge aku jadi anak malaysia . *kembang hidung*

lucky lah siape yang dpat jumpe dorang . walaupun makcik / pakcik tu keje sebagai cleaner dkat KLIA , dorang still lucky sbb dorang dpat jumpe artist kpop keluar masuk KLIA .  klau mcm ni nisa nk keje jadi bodyguard dkat KLIA lah . klau melody , exotic , e.l.f tolak nisa . nisa tak kesah sngt sbb tu lah peluang nisa berdiri dekat2 dgan dorang . jadi detik terindah dalam hidup ! then nisa boleh bagi hug dkat dorang lol  XDD merapu dah -,- tapi semua ni salah kpoppers yang tweet pasal dorang lh ni . klau dorang tak tweet nisa tak jealous sngt sobsss T^T *mental breakdown* tapi nisa punye cite ni takde kene mengene pun dgan title tu lol


actually , skrang ni dah masuk musim winter ! ^^ ni kali pertame nisa nampak snow dgn mate nisa sendiri . this is awesome !! *menangis terharu* ape yg nak terharu pun tak tahu -,- barulah nisa tahu snow ni bentuk dia mcm mne and rase dia mcm mne klau tak I'm so curious yeahh ~ nisa bersyukur sngt2 sbb dpat pindah sni heheh :3 tapi winter kat canada ni " panas " sngt . kluar rumah pakai baju pendek pun takpe . suhu sentiase " 40 " ke atas . kay sebenarnye kt sni suhu paling rendah untuk winter adelah -40 . mygosh ! *letak tangan dkat kepale* mcm mane lh orng dkat sni boleh survive lagi2 belah Nunavut tu . nisa ni , setakat -6 pun dah kate sejuk ni nak tunggu -40 ? hah ! dalam mimpi jelah nisa boleh survive -40 tu .

nnti nisa naik main ice skating lh . teringin gile nak main ice skating dkat ice betul2 and then bile snow dh bnyak nisa nk buat snowman besar punya ! lpas tu amik snow buat abc , cendol dgan ice kepal woah mesti delicious ! nisa dah lame tak makan abc dgan cendol . rindu nyaa dkt abc ngan cendol ;_; sesiape  yang baik hati , tolong post kan abc dgan cendol dkat nisa hahaha *muka tak tahu malu* klau ade orng tolong nisa , nisa post dia snow ( klau cair naseb lh XD) tapi tak sangke sekejap gile mase berlalu ._. nisa rase mcm semalam je nisa baru sampai canada ni . tapi kan ,  kepada korang yg tak dpat main snow tu , please be jealous with me okay *evil laugh* klau tak jealous , ade aku kesah ? :P *joke* okaylah . entry nisa pendek je . byeom ~
wish me good luck sebab next week nisa ade christmas exam 


Labels: , ,