Segmen: I Adore My Bias by Amni and Dalilah
Monday, December 17, 2012 | 7:57 PM | 5 comment

Click here if you wanna join
Hello people ! i'm bored today so i decided to join this segment though i have to finish my newspaper articles today hoho ~ Thanks unnie Syaida for the tag ! ^^ /throw hearts/
So the question is : 

Q:Bila korang mula minat KPOP ?
 I think when i was in grade 5 which means , 3 years (include this year)

Q:Bias korang yang pertama korang minat siapa ?
 Son Dongwoon (Beast)

Q:Korang ada berapa bias ?
 mygyu XD nisa ade errr , *tengah kira* maybe 5 kut . not sure le ><

Q:Top 3 bias korang siapa ?
 Myungsoo , Daehyun and Peniel

Q:Kenapa korang minat dia ?
 well , sebab dorang punya suara (especially Daehyun) asdfghjkl i cannot describe it ! and their cutie paceu make me melts *3*

Q:Macam mana boleh minat ?
 Myungsoo - kawan nisa bgitahu pasal infinite then tegok video can u smile terus cair and minat dia . love at the first sight lah dikatekan *merapu*
 Daehyun - time nisa tengok mv pertama dorang (warrior)
 Peniel - this one i don't know . suddenly je minat dia XD

Q:Gambar bias korang yang PALING korang suka ?

as usual , myungsoo with his cutie paceu !

 
abe peniel nampak comel oii XD
Q:Suara bias korang dalam lagu/cerita apa yang paling korang suka ?
 for sure it will be Shut Up Flower Boy Band OST - Myungsoo ft. Yerim. 

Q:Apa yang special pasal bias korang tu ?
 they have their own personalities + awesome voice + handsome + cute paceu XD

Q:Group KPOP mana yang korang paling minat sekarang ?
 INFINITE , C-CLOWN , B.A.P , BTOB

Q:Music video KPOP yang paling korang minat apa ? Nyatakan sebab .
 B.A.P - Crash ! sebab dorang semua nampak cute adfghjkl and mv tu dorang buat mv dkat malaysia . I'm still proud to be malaysian okay .
 Infinite - Before The Dawn . nisa still minat that video sbb tarian dorang awesome sangat . lagi-2 part scorpian danceu tu !

Q:Korang pernah tak pergi concert/showcase diaorang ?
 No ! tapi kakak nisa pernah pergi fan meeting nu'est erghh *mental breakdown*

Q:Album KPOP apa yang korang ada sekarang ?
 APink - Une Anne
 Shinee - Hello
 Infinite - Paradise , Infinitize , First Inavasion
 IU - Last Fantasy
 B1A4 - Ignition
 Teen Top - Artist
 U-Kiss - Neverland , 0330
 CN Blue - Thank You
 Miss A - Good Girl Bad Girl
 Beast - Lights go on again , Fiction and Fact , Shock
 4Minutes - 4Minute Left

Q:Kalau korang diberi peluang untuk ke Korea..bias mana yang korang nak jumpa dulu ?
 Myungsoo !

Q:Andai kata 3 ultimate bias korang tu baca post ni.. apa ucapan korang untuk dia ?
Oppa , no matter what happen to you , i will support you ! please stay strong ! and don't forget to buy our *cough* ring ding dong *cough* XD
Tags : Wana , Farzana , Syahirah




Labels: ,