Hello Give Me One Shot
Tuesday, February 12, 2013 | 11:57 PM | 5 comment


Assalamualikum and annyeong ..
as you guise know b.a.p is back with their new song named "One Shot" guess what, they DID shot me .
okay nisa bangun pagi terus check youtube and BANGG ! nisa jatuh tangga sbb excited . no wonder lah jennifer ckap " siti is silly " mmg betul ape yang dia ckap . kai , back to the topic nisa tak tengok pun sbb homework math tak siap lagi so terpakse tangguh tngok MV tu ;___; tpi nisa download lagu tu dkat IPod nisa hohoho ~ still dpat tngok tpi timing nisa tngok mv tu memang lah tak tepat ..

on the way pergi sklh , nisa pun tngok mv tu dgan kkak nisa . omg I just can't explain what i feel at that time . SPAZZING . BIG . TIME . OVER . DAEHYUN . ohmygawd why is daehyun freakin handsome ? and jelooo buat scorpion dance like seriously dude damn cool okay !! scorpion dance became famous this day *happy* nisa rase nak menjerit je dlam bus sbb tngok B.A.P punye mv tu tapi kne tahan klau tak orng pandang pelikk >_< padahal masuk sklh pergi kat locker ckap sorang2 dlam bahase melayu sbb tak tahan sngt wahahaha . but , nisa rase kne betrayal sbb yongjae tu police -.- seriously dorang hampir "mati" nak selamatkan yongjae tpi jadi macam tu pulak . dammit yongjae ! bazir air mate nisa je nangis time tngok yongjae kene shot -.- klau tahu jadi mcam tu , nisa takkan bazirkan air mate ni untuk cerite macam tu . haih anyway , nie job TS ! b.a.p boleh jadi actor sbb cari dorang belakon mcam professional actor . ANDDD nisa baru perasan perempuan yang tngkap gmbar dgn b.a.p tu ade dlam mv tu ._.

fangirling mood : activate asdfghjklkjhg

okay asdfghjklkjhgfds lemme scream , fangirling whatsoever . im addicted to this song seriously o.o thou nisa benci mv tu sbb JR kisseu perempuan tu *cries*  minhyun peluk perempuan tu then dia kne tampar , perumpuan tu touch ren and tolak dia -.- dahlah JR dgan minhyun tu ultimate bias nisa dlam nu'est ;__; hancuss hati aku tngok mv tu . too much skinship i just can't watch it anymore /flip pledis entertainment/ knape lah kne ade kiss scene ? tak faham betul nisa . but , the past is the past right ? *sigh* nam bora .. shes lucky ~ sbb dpat jumpe nu'est ~ but where is the nu'est that i used to know ? i miss the old version of nu'est ._. A LOT .

nu'est : "yeoboseyo ~ "
me : yeoboseyo .
nu'est : "bab-eun meog-eossni ? "
me : nae , nuguseyo ?
nu'est : "yeoboseyo ~ yeoboseyo ~"
me : urmm . knape takde orang pun blas ape yang aku ckap -.- *letak telephone*




and teentop pun release dorang punye teaser . nisa tak sabar nak tngok mv dorang !! >,< L.Joe punye rambut warne blonde weyhh ~ knape knape knape dorang buat mcam ni kat nisa *sobbing* life of a fangirl is hard duhh . eh btw teentop shooting dkat mane eh mv dorang tu ? sekali pandang nmpak mcam dkat new york ._. dua kali pandang nisa tak sure . 

 mygyu ~ this month , too much comebek mehhh ~ o.o something bad might happen to my money ._. byebye money heyya photobook and cd nice to meet you . nampak nye bulan ni nisa pokai lah sebab b.a.p , nu'est and teentop buat comeback -.- aiyoo ~ knapelah bukan birthday nisa time ni klau tak mesti dpat cd untuk present . wakaka . that's it for today . annyeong . assalamualaikum ~ *bows*
last but not least #GetWellSoonHimchan화이팅

Labels: , , , , ,