korean boys? damn cute
Saturday, February 2, 2013 | 3:59 PM | 0 comment


Assalamualaikum korang semuaa ~ fuhh seriously nisa gila harini -.- nisa baru balik dari new hampshire . kkak nisa yang sulung baru smpai canada 3 hari lepas so dia dtng2 terus pergi america . tpi yg nisa tak faham nye, dia tak kene jet lag ke ? seriously time nisa smpai haritu , ambil masa dalam seminggu kutt. tetibe kkak nisa ni 2 hari je jet lag . kay, kinda weird duhh . tapi malam ni nisa kne siap kan homework !! homework nisa tak siap lagi asdfghjkpsna memang la saje2 kne tolak markah untuk geo kan aiyoy -.-
tabah + nut betul lah tsk!

time nisa pergi new york haritu, nisa jumpe orang korean yang sngt handsome sampai boleh mengoda hari korangg ~ homygyu assfkgjdks KOREAN PEOPLE MAKE ME GO INSANE . THEY GIVE ME SO MUCH PAIN . I WANNA HATE THEM BUT I CANT! /flip sooman/

firstly , mamat pertama yang nisa jumpe ni ade rupa Jo Kwon ." Jo Kwon mane ?" The only one Jo Kwon from 2am for sure . okaii , mesti korang fikir "Jo Kwon 2am? Takde lah handsome mane" hajiman yang nisa jumpe ni handsome dari Jo Kwon tapi ade rupe Jo Kwon . hahaha faham tak ? kalau tak faham pergi lah cari mamat tu *joke*


mamat tu memang handsome. nisa rase cam nak pergi dkat dia lpas tu ckap "can we take picture together?" tapi nisa ni lemah sngat waaaa ~ lemah la sngt pdahal dlam kelas dia paling kuat sekali :P kaiii, rase menyesal + menyampah pulak -.- dh lah nisa terserempak dgan dia banyak kali. asal nak pergi kedai lain je mesti nampak dia dgan kwan dia ahh I'm going crazyyy asdfghjkl lepas kejadian ni berlaku , nisa selalu panggil dia 조갠 오빠 harharhar tapi the past, is the past *criess*

yang lagu satu ni nisa jumpe dekat times square new york. at that time, nisa dngan kakak nisa ade dkat korean town. Dh name pun korean town memang la ade bnyak orang korea kan . klau nak kate semua orng handsome, takdelah handsome mane muahaha :P tapi ade sorang budak(?) mamat(?) tak tahulah nak panggil dia ape sebab dia nmpk macam student so panggil dia "oppa" xD okai, oppa tu memang SMART habes ! dia pakai baju kemeja and dngr lagu sambil jalan . macam cerite korea pulak jumpe mamat camtu waaa ~ ;__; homygawd ! do you guys know this feeling ? nisa rase nak spazz je time tu kene sabar . klau tak orng mesti pandang pelik humph. anyway , mamat tu .. i mean oppa tu ade rupe oppa yang handsome dlam mv lee seung gi-return . bukan seung gi oppa tau , oppa yang lagu satu tu xD klau korang tak tahu yang mana satu, tngok ah mv dia :3 okay gtg now. annyeong~ ^^

kenape lah ada sahaje orang yang suke buat aku cair sobss

Labels: , , ,