March Break
Sunday, March 3, 2013 | 9:21 PM | 3 comment


Hey guise , assalamualaikumm ~ ^^
nisa tak sangka dah masuk bulan 3 ! almost 1 year dah nisa duduk sini . woww ~ tak sangke dah 1 tahun ._. cepat gile smpai nisa tak sedar lagi 4 bulan nisa nak balik malaysia .  finally , term 2 dah end yay ! takde assignment and presentation for one week *menari* hopefully nisa dpat grade yg bgus untk term 2 klau nisa fail , goodbye my lovely ipod and laptop *creys*

hajiman , term 3 is comin babe ! and exam akhir tahun tu worth 30% omomomomomo nisa tak snggup nak amik exam ni lagi ! knape lah dia tak bgi soalan cam malaysia je , kan senang sikit nisa nak jawab takdelah nak kne fikir panjang-2 . mostly , soalan akhir tahun dia kbkk duhh ! and nisa punya otak ni k.o sikit klau dpat soalan kbkk -_- i hate you brain . why u always think about kpop sobss

anyways , skrng nisa tngah ber-holiday untk march break and imma freakin bored to be honest nisa tak tahu nak buat ape ._. ah ! maybe hibernate like a bear hahaha . aish i need to diet lah ~.~ so nisa decide nak lukis anime la time cuti ni and try menari lagu b.a.p (klau nisa boleh) seriously , tarian b.a.p one shot tu gila susah duhh alkdsnvfebnte nisa jadi frust sbb nisa takleh menari you knoww ! ㅠㅠ

tapi ayah nisa ade buat plan baru so imma freakin excited muahaha sebab esok nisa pergi toronto ! againn .. time ni la nisa ade peluang nak pergi korean town and beli album kpop cos you only have one chance you know ~ hahaha harap2 kedai tu bukak , klau tutup urm . menangis 10 hari 10 malam lah nisa and + mental breakdown -.-

"Our name, Infinite, means ‘limitless’. We never put a restriction on our possibilities, and we will always improve." - Hoya
and as you guise know today is the special day for inspirteuu ! yeah yeah i know i'm late but who cares . today is the 100 1000th days since Infinite debut #인피니트1000일 . happy 1000th 인피니트 오빠 !! /claps claps/ 난 언제나 당신을 사랑합니다 !! ㅋㅋㅋ I will always support you guys no matter what happen cos imma Inspirit . an Inpsirit that always be by your side when you guys have problem .. when you guys sad or happy . i'll be there, cheering for you . im proud to be an inspirit ! thankyou woollim cos you made their wish come true ! :')

okay meh kite berfeeling sat . meh nangis dngn nisa sekali nak ? hahaha *joke* wow time past really fast eh this year . nisa rase macam dorang baru debut semalam o_o like seriously . haish , i still remember when infinite wins 1st place for the first time ㅠㅠ hogyu ~ time tu la time yang terindah sekali dlam hidup nisa sobss sobss

haaa ~ korang dngr tak lagu teentop -mr.bang ? OMG THAT SONG IS WAY TOO NASTY SERIOUSLY ! -_- how can Andy oppa approve that song ! hogyuuu -.- and what the heck ! c.a.p oppa compose that song ! i didn't expect that ._. but imma suspicious cos lyrics dia c.a.p oppa yg compose and lagu tu nasty . urm *cough cough* OMG /slap my faceu/ don't your ever think stng bad about your oppa nisa ! idek what to say ..  so byeom guise . see ya later ! :D


Labels: , ,