[ Update! + Vlog?! ]
Saturday, August 29, 2015 | 2:44 AM | 1 comment



Assalamualaikum y'all! It's currently 2.18 a.m. in Canada, but I couldn't sleep and bored so I thought why not "re-edit" my blog tapi entah macam mana terasa nak update blog pulak. Hah, takyah cakaplah mood nak update blog ni datang masa pelik pelik. Nisa dah lama tak update blog kan? Rasanya dah nak masuk setahun dah tsk tsk.. Sorry la! Ada banyak je cite nak bagitahu tapi m a l a s nak type ( ok siape yang faham perasaan saya sila angkat tangan )

So basically skrang Nisa still tengah cuti sebab summer break. Kalau korang nak tahu summer break dkat sni start bulan 7 smpai lah bulan 8; which means school break untuk two months yow ok this is soo much fun! In 2 months you can do anything you want and nobody would care about it! Tapi skrang summer break dah nak habis and GUESS WHAT IS COMING UP NEXT? Obviously school lah kan takkan ape pulak. Nisa skrang kan dah umur 16 and its hard for me to believe that this will be my last year at school??? But at the same time happy ok sebab Nisa jadi senior? Macam mana tu? Mixed felings ah ni. Pejam celik pejam celik dah jadi senior weh sebenarnya perkataan senior tu tak pernah terlintas dkat dalam otak (ok tipu je perkataan senpai tu melekat dalam kepala 24/7) tapi this is unbelieve it feels surreal. Everything i s f a k e!!! Ok jk.

Itu bukan main point post ni.. But ok straight to the point Nisa rasa macam nak buat Vlog ok (hekeleh mengarut je dia ni) bukan video pelik pelik tapi vlog pasal living overseas or more specifically Living in Canada sebab Nisa tengok tak ramai Malaysian buat vlog duduk overseas semua so Nisa nak take this chance nak buat tu semua. Qualitly tak boleh dijamin kan lagi hokey. Tapi entahlah orang Malaysia ni tak curious ke pasal negara asing? Kalau Nisa memang dah tengok video sana sini nak tahu pasal negara orang. So kalau korang nak tengok vlog Nisa dkat sini, please comment ok? Nak tahu brpe ramai yang sanggup tengok! That's all for today, bye~

P/s: Vlog nak dalam bahasa melayu ke english? 

Labels: , ,